Particuliere schadeverzekeringen

Als eigenaar/eigenaresse van een auto, tijdens uw sportbeoefening of op de fiets, u loopt altijd wel een risico. Gelukkig denkt u daar niet elke dag aan, en dat is maar goed ook.
Bakker Assurantie houdt zich als tussenpersoon bezig met de verzekeringskant waar u liever zelf niet mee bezig bent, de administratieve rompslomp. Wij doen dit met professionele, goed opgeleide medewerkers die jarenlange ervaring hebben met deze dienstverlening.

Wij kunnen u geheel vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie. Voor al onze producten maken wij gebruik van meer dan één verzekeraar. Hierdoor kunnen we de juiste match maken tussen u en een verzekeraar. Voor onze diensten betaalt u niets, wij krijgen een vergoeding van de verzekeringsmaatschappij. Naast verzekeringen zijn wij ook gespecialiseerd in hypotheken, financiële planning en belastingaangiften.

De verzekeringen gelden onder meer:
- Woonhuis
- Inboedel
- Aansprakelijkheid
- Auto
- Motor
- Ongevallen
- Rechtsbijstand
- Reis
- Caravan
- Pleziervaartuig
- Kostbaarheden

Het team van Bakker Assurantie zet zich volledig in voor uw belangen. Dat betekent dat wij u helpen waar wij kunnen, ook als een schade niet direct gedekt is op de verzekeringspolis. Bakker Assurantie heeft ruim 40 jaar ervaring in de verzekeringswereld en daar bent u echt bij gebaat.

Wij nemen graag contact met u op voor vrijblijvend advies.