Wij brengen u graag op de hoogte van een wijziging in het advies en het beheer van uw lopende pensioenverzekeringen.

Eén loket voor financiële oplossingen

Bakker Assurantie wil alle particulieren en bedrijven de zekerheid bieden van passende financiële oplossingen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen tegen concurrerende prijzen.

Goed pensioenadvies steeds complexer 

De afgelopen periode is er een sterke toename aan nieuwe wet- en toezichtregelgeving rondom pensioenen. Het wordt voor Bakker Assurantie steeds complexer om te kunnen blijven voldoen aan de hoge eisen om een goed pensioenadvies te kunnen blijven geven en om uw pensioenverzekering op een juiste wijze te blijven beheren.

Onze klanten optimaal blijven bedienen

Om u als klant in de toekomst ook op het gebied van pensioen op een goede wijze te blijven bedienen zijn wij op zoek gegaan naar een partner: Een specialist op het gebied van pensioenadvies en beheer. In Confidum Pensioen & Consultancy hebben wij deze gevonden. Het beheer van de lopende pensioenverzekeringen is overgedragen aan dit bedrijf. Meer informatie over Confidum Pensioen & Consultancy vindt u op www.confidum.nl.

Op deze wijze bieden wij onze klanten daadwerkelijk nog steeds één loket voor financiële oplossingen in combinatie met de specifieke pensioenkennis en ervaring op hoog niveau.