Bakker Outsourcing

 

Een nieuwe specialisatie van Bakker Assurantie BV is outsourcing. Een ervaren medewerker van ons is dan (al naar gelang de grootte van uw organisatie) tegen een vast bedrag één of meerdere dagen per week bij u aanwezig. Hij of zij houdt zich bezig met van tevoren afgesproken taken, zoals verzekeringen afsluiten en wijzigingen bijhouden, schades en schadeclaims afwikkelen, jaarverslagen maken en bedrijfsrisico’s inventariseren. 

Deze ondersteuning is geheel onafhankelijk. Dit komt ook tot uitging in de beloning, omdat er niet gewerkt wordt voor commissie of provisie van verzekeraars. Inmiddels hebben een aantal gemeenten gekozen voor de diensten van Bakker Outsourcing.

Outsourcing werkt aantoonbaar kostenbesparend en brengt, op het gebied van verzekeringen, transparantie in uw organisatie;

• op vaste tijden een persoonlijk aanspreekpunt binnen uw bedrijf
• alle expertise is ter plekke aanwezig
• wij kennen alle ins en outs op het gebied van verzekeringen en risico analyses
• korte communicatielijnen met andere specialisten binnen Bakker Assurantie BV
• grote transparantie tegen een concurrerende prijs

De experts van Bakker Assurantie Outsourcing zien er op toe dat uw organisatie niet onderverzekerd, maar ook niet oververzekerd is. Wij bieden u jarenlange expertise op het terrein van assurantiën, persoonlijke begeleiding en behoeden u voor onnodige risico’s.

 

Mocht u meer willen weten over deze kostenbesparende dienstverlening van Bakker Outsourcing kunt u contact opnemen met Nancy Smit op 0251-215484